Kreativitetens side! (Ann Therese)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Kreativitetens side!

Nå har året vandret godt inn i Mars. 8 mars- gratulerer til alle kvinner. Det er vår dag! Nyt den! Med det samme vil jeg få gratulere min lillebror som fyller 26 år idag. Du kan også nyte dagen idag. Veldig glad i deg, lillebror Glenn. <3

*************************************

Alamen på mobilen ringte 06:45. Ville ikke opp idag. Ble liggende i senga, slumra i 20 minutter før jeg hadde motet til å dra meg ut av den varme dyna. Satte på kaffe, vekket ungene, fant tøy og lagde frokost. Kom tilfeldigvis til å sjekke gradene på tlf. Noe jeg en sjeldent gang gjør. 10 jævla minus! Der kjente jeg følelsen av den varme dun dyna mi, som varma så godt. Glem den! Måtte snu tankegangen litt merket jeg. Kulda er ikke så ille, det er jo faktisk VÅR! Litt råkaldt kanskje, men i alle tilfeller er Mars bedre enn Januar og Februar. Hvorfor? Nettopp fordi det er 1 måned nærmere sommer! 

Den kreative siden min våknet med meg idag, og kjenner trangen til å strikke. Jepp, jeg strikker- tro det eller ei! Startet med min aller første Skappel genser  i slutten av desember, er kun ferdig med bakstykke! Var så kjepp høy når jeg startet. Skulle ha den fort ferdig! Ble bare ved tanken. Har startet på fremstykke og det går sin gang. Målet nå er i det minste å ha den ferdig til påske! Det må jeg vel klare!

Ganske deilig egentlig.Sitte i kose tøyet, kaffekoppen, strikketøyet i hendene og Grey's Anatomy på tv'n. Har startet serien fra starten av- da jeg kun har fått med meg en episode her og en der. Halvveis i sesong 3 og det er så spennende.

**************

Klokken har bikket halv tolv! Strikke litt til før treningen står for tur. 

**************************

Lag dere en awesome dag, alle fine lesere!

- Ann Therese • 08.03.2017 kl.18:10
  Ah, Skappelgensrene ser så herlige ut! :D
  08.03.2017 kl.20:24
  minrefleksjon: Jeg vet! Nå har jeg brukt ett litt billigere alpakka garn, to forskjellige i både farge og kvalitet. Men den er så myk! :-) Gleder meg masse til den blir ferdig!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Ann Therese

  Mitt navn er Ann Therese, 29 år, tobarnsmor og kjerringa til Joakim. Kommer i utgangspunktet fra den lille vinter bygda Geilo. Flyttet derfra i 2003 til østfold meste kjente stinke by- Moss. Bor nå i Norges flotteste ny- Kristiansand!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta